JazzMa

Friss Hírek

Kis hírek – friss hírek2024. szeptember 16.
Névnaposok – Edit2024. szeptember 16.
Lukács Miklós: Timeless2024. szeptember 09.

Hírek

Novemberi Jazzpresszó

Ma reggel az alábbi levelet kaptam Fekete Ágnestől, aki a Vigyázó Ferenc Művelődési Központ művelődés szervezőjétől! – A szerk.

November 12-én, vasárnap 19 órakor a Vigyázó Sándor Művelődési Központ JAZZPRESSZÓ színpadán a Fenyves Quartet zenél! A 2017-ben még trióként indult zenekar, pályafutása alatt négy lemezt készített. Legutóbb a „The Sweetest Love of All” címűt. Az eklektikus dalokkal teli szerzői lemezen számos, a jazz műfajába is beszivárgott zenei stílus képviselteti magát, a háttérben a Hammond orgona elmaradhatatlan duruzsolásával megspékelve. A zenekar azt tűzte ki célul, hogy szórakoztató karakterű lemez szülessen, amely nemcsak a jazz rajongóinak szól, hanem más műfajok felől érkező zenehallgatók is könnyen befogadhatónak találják.

A tagok közötti barátság és egymásra hangolódás eredményeképpen, koncertjeik nemcsak jó hangulatúak, hanem rendre hatalmas energiák és érzelmek szabadulnak fel. Fülbemászó, közönség centrikus muzsikálás, barátoktól, barátoknak, mert a koncert végére mind azok leszünk.

jazz-a3-2023-11-1vagott-scaled.jpg

Fenyves Márk – gitár, Benkő Dávid – Hammond orgona, Miskolczi Márk- basszusgitár, Mihalik Ábel – dob

Belépő: 1500 Ft.
Házigazda: Gyárfás István GYAFI.

hangfoglalo.jpg

nka-logo.jpg

Vissza a hírekhez