JazzMa

Friss Hírek

Kis hírek – friss hírek2024. október 21.
Joy,Samara: Portrait2024. október 15.
Zsoldos Béla: Prémium2024. október 14.

Hírek

Jazzation koncertekkel teli ősz

Várallyay Katus ismét jelentkezik! – A szerk.

jazzation.jpg

Koncerteken innen és túl

Eseménydús volt a szeptember, már túl vagyunk három koncerten, és még nem értünk a végére!

Idén is volt Ménesi Kulturális Utcabál, ahol "teltkertes" koncertet adhattunk ismét a Molnár-C. Pál Műterem-Múzeum udvarán; volt Ars Sacra Fesztivál, ahol transzcendens felé nyíló dalainkból válogattunk egy csokorra valót, előtte felléptünk egy diaszpóra-találkozón, megtapasztalva, milyen az, amikor a világ bármely pontjáról érkezővel egy nyelvet beszélünk, és egybe csengenek törekvéseink és gondolataink, és még előttünk van egy hatvanéves születésnap, ahol az ünnepelt saját szülinapi ajándéka, hogy két dalt velünk énekel!... - szóval, csodás ez a szűk két hét, amin belül négyszer is találkozhatunk olyanokkal, akik még sosem hallottak rólunk, és olyanokkal, akik velünk dúdolják a dalainkat :)
Stúdióban is jártunk, felvettünk még két dalt a decemberben megjelenő lemezre, ezek is gyönyörűek lettek, legszívesebben már nyomnánk is az entert, hogy mehet a Spotifyra :D - de előbb még meglepünk Titeket három videóval, ugye várjátok már? A tajvani népdal, egy saját Jazzation-dal és egy jazz standard várja türelmetlenül, hogy felkerüljön a népszerű videómegosztóra, és végre láthassátok egymást!

jazzation-in-concert.jpg

De gyorsan összegezzük az őszt!

Szeptember 28-án Sára koncertezik a Babcsán Projekttel a Gödörben: műfajokon átívelő muzsika magyar költők verseivel, népzenei hatásokkal gazdagon fűszerezve, az együttes saját kompozícióival. Hallgassátok!
Jegyek itt: https://tixa.hu/Babcsan-Projekt-Het-Hat- Club_20230928_Godor?fbclid=IwAR0PFrPm7EJMVLxV1TGyF_8ZzEEYcSVVtn2T-Pcg-naYsyuArjCkpdtdPww

Október 16-án Jazzation a Budapest Jazz Clubban: ez egy hétfő este, tele jazz standarddel, és elképzelhető, hogy aki eljön, az Aeternum-lemez anyagából is hallhat régi-új, vagy akár vadonatúj dalt! Vigyázat: egy darabig ezután műhelymunka-fázis következik, és legközelebb december végén játszunk Budapesten, úgyhogy mindenképp érdemes eljönni az októberi klubkoncertre!

Jegyvásárlás:

https://jegymester.hu/production/87023/budapest-jazz-club-jazzation/8261153

De aki nem csak együtt, hanem külön-külön is kíváncsi ránk, azok kedvéért folytatjuk a programajánlót: október 27-én Gina koncertezik a Budapest Jazz Clubban, óriási sikerű vocalese-estjével: elképesztően virtuóz műsorát a legkiválóbb hangszeres zenészek kíséretével adja elő, legutóbb a világhírű Liane Carroll helyettesítésére is őt kérte fel a Harmónia Jazzműhely, úgyhogy egyszer ezt a programot Nektek is hallanotok kell!
Jegyek itt:

https://jegymester.hu/production/88535/budapest-jazz-club-harmonia-jazzmuhely-kanizsa-gina-quartet-vocalese/8261162

De hogy Barnust se felejtsük ki: november 10-én az Urbán Orsi Group meghívott vendégeként lép szintén a Budapest Jazz Club színpadára a Harmónia Jazzműhely sorozatban, melynek egy-egy estéjén a legígéretesebb ifjú jazz-zenészek mestereikkel együtt koncerteznek. Jegyek hamarosan!
November végén pedig turnéra indulunk, de arról még külön is hírt adunk majd!

hangfoglalo.jpg

nka-logo.jpg

Vissza a hírekhez