JazzMa

Friss Hírek

Kis hírek – friss hírek2024. szeptember 19.
Olvasói levél2024. szeptember 19.
Lukács Miklós: Timeless2024. szeptember 09.

Hírek

NÉGY GENGSZTER KLIPPREMIER!!!

Ismét szenzációs hírrel jelentkezett Várallyay Katus! – A szerk.

Macskafogó klippremier!

Nagyon vártuk már ezt a pillanatot, hogy megmutathassuk Nektek, miben mesterkedtünk a nyáron, közösen nagyszerű hangszeres zenész barátainkkal, a Budapest Orchestra Projecttel!
Elkészült minden idők legnagyobb hatású magyar rajzfilmjéból az első zenés videónk, a Négy gengszter!

Aki eljött május 2-án a Magyar Zene Házába a Macskafogó élőzenés filmvetítésre, az hallhatta már élőben - de ez a pár perc mindig túl rövid volt a mesében is - tegye fel a kezét, aki többször is visszatekerte a videókazettát, csak hogy hallhassa még egyszer!...
Vége a sanyarú időknek, amikor úgy kellett ezt a dalt levadászni: hamarosan megjelenik az online felületeken is a zene, most pedig fogadjátok szeretettel a videót!

https://www.youtube.com/watch?v=xDtL2Xy-sHs

Ha biztosra akartok menni,

akkor iratkozzatok fel most a Jazzation és a Budapest Orchestra Project Youtube-csatornáira egy-egy klikkeléssel, hogy egészen biztosan értesítést kapjatok ímélen a Youtube-tól, amint felkerül a következő videó.
Két ikonikus dal van még a Macskafogóban, amelyeket szintén felvettünk stúdióban - kitaláljátok, melyek ezek? Segítünk!

jazzation.jpg

A következő videó szólistája Bolyki Sára lesz! - hátul a négy gengszter, miután nem sikerült elkapni Grabowskyt, mehetett vissza a balettba ugrálni ;)

bille-gergo.jpg

A harmadik videó szólistája, Bille Gergő jazztrombitás pedig szárnykürtön játssza azt a dalt, melyet a mesében Lusta Dick búcsúképpen, (vér)szívás előtt fúj el hangszerén


Ha kedvet kaptatok hozzá,

hogy ismét megnézzétek a mesét, és igazán átütő élményre vágytok, gyertek el a Margitszigeti Szabadtéri Színpadra, ahol augusztus 22-én, csütörtökön este ÉLŐBEN játssza hozzá a zenét a Budapest Orchestra Project, mi pedig az énekes számokban közreműködünk. 
Most a jegyek már igencsak fogytán vannak, úgyhogy Nektek eláruljuk, 2025 év elején turnézik legközelebb a Macskafogó az alábbi helyszíneken és időpontokban - érdemes beírni a naptárba, egy héten belül elindul a jegyértékesítés is:

GYŐR: 2025. január 11. - Olimpiai Sportpark

PÉCS: 2025. január 18. - Lauber Dezső Sportcsarnok

SZEGED: 2025. január 25. - Pick Aréna

BUDAPEST: 2025. február 1. - Riz Levente Sportcsarnok

jazzation-a-studioban.jpg

Várunk Titeket nagy szeretettel:
Katus, Sára, Gina, Barnabás, Máté - és a Budapest Orchestra Project

hangfoglalo.jpg

nka-logo.jpg

Vissza a hírekhez